pühapäev, 30. oktoober 2011

Sünnipäev


Fantaasiraamatute muljeid on kogunenud juba terve aasta jagu! Palju õnne ja suur tänu kõigile muljetajatele, tänu teile olen saanud rohkelt suurepäraseid lugemiselamusi.
Kui blogilugejate hulgas on neid, kes pole veel autoritena kirjas, kuid tahaksid aeg-ajalt ise ka mõne postitusega panustada, andke märku! Ja tahaks julgustada ka vaikseid lugejaid aeg-ajalt kommentaariumis kasvõi paarisõnalise hinnanguga teada andmast, kuidas postitustes tutvustatud raamatud meeldisid. Sest muljed raamatuist ja maitsed on ju nii erinevad, mida rohkem arvamusi, seda tõhusam!
(Pildi sain siit: http://tenti-mitsurin.deviantart.com/art/elf-with-boo-lord-of-the-rings-160377129)

3 kommentaari:

  1. Õnnitlused ja tänusõnad kõikidele, kelle pea ja käed olid abiks selle blogi tegemisel - vinge asja tegite kokku.

    Ja kuigi ma ei tea tänaseni, kust see draakon pärit on, tean ma kust leida tema sugulast (kuuendas Potteri filmis - öelge ise, kus täpsemalt :P ).

    VastaKustuta
  2. Palju palju õnne blogile ja blogijatele ka minu poolt!

    VastaKustuta
  3. Aasta täitumise puhul toon välja ka blogi kõige loetumad postitused. Tipu moodustavad mõistetavalt enamasti mitte üksiku raamatu tutvustused vaid veidi laiemad teemapüstitused. See ei tähenda, et teised postitused kuidagi kehvemad oleksid, raamatute tuvutamine ja muljetamine ju asja ideeks ongi.
    Aga niisiis, ülekaalukas esikoht läheb [fanfaarid hüüavad] Mercari postitusele "Troonide mäng" (441 vaatamist). Mercar, jätka samas vaimus ja kirjuta ikka rohkem! Teisele kohale tuli Kadri postitus "Lemmik vampiiriraamat" (282), kolmas oli Tuule "Vihmametsa kroonikast" (219) [elagu mu lemmikkirjanik Hobb! Üksikut raamatut tuvustavaist postitustest äratas tema raamat kõige rohkem lugejate huvi]; neljas oli Miira "Ahoi" postitus lapsepõlve lemmikraamatuist (202) ja viies Tuule "Vampiirid, vampiirid" (183). Tubli töö!

    VastaKustuta