teisipäev, 12. aprill 2011

Näljamängude film


Kes veel ei tea, siis Suzanne Collinsi Näljamängude seeriast on valmimas film. Filmidele ennustatakse Videviku-saagale sarnast fännihullustust. Siin siis pilt peategelaste kolmikut mängivaist näitlejatest, nimedega Liam Hemsworth, Josh Hutcherson ja Jennifer Lawrence. Ei oskagi seda valikut väga kommenteerida. Peeta ja Gale'i osatäitjate valik oli nähtavasti lihtne (just välimuse mõttes), üks lahkete silmadega blond poiss ja üks kergelt ohtliku olekuga tõmmu poiss. Katnissiga oli kindlasti raskem. Esmamulje järgi tundub valitu kuidagi liialt pehmeke ja armsake. Selge on aga see, et tegelikult sõltub kõik nende näitlejaosavusest ja eks siis saame näha :)
Lugesin veel, et üheks kandidaadiks Haymitchi rolli on Dr House'i osatäitja Hugh Laurie. Minu meelest tore avastus, Haymitchi ja House'i näol on tegemist tõepoolest sarnaste karakteritega - üliintelligentsed, riuklikud ja hädas sõltuvusega.

9 kommentaari:

  1. Ohhhoo, väga põnev! Vaatasid Sa seda ka, millal film peaks linastuma?

    VastaKustuta
  2. Wikipedia ütleb, et märts 2012.

    VastaKustuta
  3. Millised on soovitused, kas peaks Näljamängusid lugema pigem inglise või eesti keeles?

    VastaKustuta
  4. Mu ema luges eesti keeles ja jäi rahule (erinevalt nt C. Harrise eestindusest "Surnud, kuni jõuab öö", mis talle sugugi ei meeldinud), teda olla häirinud vaid mõnede sõnade tõlked (nt "kaunad" nende lõksude kohta, millega Capitoli linn viimases osas oli mineeritud).
    Aga ka inglise keeles ei olnud minu hinnangul tegemist keeruka lugemisega.

    VastaKustuta
  5. Ma arvan, et näljamängudest saab päris hea filmi. Ootan suure põnevusega. Näiteljate osas niipalju, et piltide peal ei tundu nad kunagi hästi rolli sobivat, aga filmis võivad nad hoopis teistsugused tunduda. See ei oleks ju näitleja, keda poleks võimalik vastavalt rollile muuta.

    VastaKustuta
  6. http://www.imdb.com/rg/VIDEO_PLAY/LINK//video/imdb/vi2315885593/
    Pisike lõik jube natis saada. Selle põhjal kahjuks kardan pigem pettumust. Realismi tundus kole vähevõitu. Aga samas selle mõne sekundi alusel on liiga vara midagi otsustada.

    VastaKustuta
  7. Suhteliselt mittemidagiütlev tõesti. Raamatu õudset põhiteemat - laste saatmine areenile üksteist rahva lõbustuseks tapma - lõigust välja ei tulnud, lihtsalt selline metsas seiklev tüdruk. Ma oleks nende asemel küll esimeseks treileriks midagi mõjuvamat teinud.

    VastaKustuta
  8. http://www.youtube.com/watch?v=p-5ANq4sAL0

    Uus ja parem treiler. Aga Katniss on minu meelest kohe eriti vale. Ja tegelased kuidagi väga hästi söönud seal tribuutide valimistel.

    VastaKustuta
  9. See oli küll põnev vaatamine. Nõustun Mercariga, et tegelaste välimus võiks natuke realistlikum olla. Aga samas näitlemises ja stseenide lavastuses vähemalt esialgu mind midagi ei häirinud. Äkki saab asja!

    VastaKustuta